Ring til os

Erhverv

Firmabil og varebil til erhverv

Uanset om du ønsker en stor eller lille varebil, og uanset størrelsen på din virksomhed, kan vi hjælpe dig hos Automobilforretningen. Vi rådgiver dig i hele processen - lige fra de første beslutninger til problemfri firmakørsel på landevejene. Vi har stor erfaring med operationel, finansiel og almindelig leasing, hvorfor vi ikke blot sikrer dig en ny varebil, men også den helt rigtige løsning. Derudover hjælper vi gerne med en serviceaftale, som er skræddersyet efter dine behov.
 

Operationel, finansiel og almindelig leasing

Hos Automobilforretningen ved vi, at ingen virksomheder er ens, og at forskellige virksomheder kræver forskellige løsninger. Også derfor kommer vores erhvervskunders behov altid i første række. Vores erfarne erhvervskonsulenter, står altid parat til at hjælpe dig og din virksomhed, uanset om du har brug for en standardløsning eller en mere individuel opbygning og indretning.  

Derudover tilbyder vi en lang række finansielle løsninger til erhverv. Du kan nemlig lease en firmabil eller en varebil med almindelig leasing, operationel leasing eller finansiel leasing. Der findes mange gode grunde til at lease din firma- eller varebil, og vælger du operationel leasing, får du serviceaftaler og reparationer med i prisen. Derudover er bilen uden restværdi. Ønsker du har blive klogere på de enkelte leasingmodeller, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så vi sammen kan skræddersy en løsning der passer til dit erhverv.
 

Markedets bedste priser på erhvervsløsninger

Hos Automobilforretningen tilbyder vi serviceaftaler og erhvervsløsninger, der kan skræddersys til dine kørselsbehov. Vi har dygtige autoriserede serviceteknikere på værkstedet med specielle kompetencer indenfor erhvervsbiler. Vores ønske er, at være din komplette sparringspartner, når du er på udkig efter firmabiler eller varebiler til erherv, og vi har markedets bedste priser på erhvervsløsninger.

Kontakt os i dag, for et tilbud på en erhvervsløsning, eller for råd og vejledning fra vores erfarne erhvervskonsulenter.

Se også vores udvalg af brugte biler.