Ring til os

Velkommen på værkstedet

Når det kommer til reparation eller service af din bil, er det ikke kvaliteten du skal spare på. Hos Automobilforretningen Nordsjælland A/S får du lavet din bil inden for de bedste rammer, vi er nemlig autoriserede. Dette betyder at vi altid bruger originale reservedele og er opdaterede med den nyeste viden.


Vi tilbyder serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr.

Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr. Garanteret maks.pris.

Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret Peugeot-værksted.

Først  og fremmest er vi eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores  pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop din bil. De  modtager løbende uddannelse og informationer fra Peugeot-fabrikken, så  de altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi.

Desuden har vi de nyeste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot-fabrikken. Det gør os i stand til at identificere årsagen til evt. fejl præcist og til at opdatere bilens software.

Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Citroën af vores veluddannede Citroën teknikere. Udover service udføres der også kontrol af vitale dele, samt udlæsning af eventuelt fejlager i bilens styrebokse med Original Citroën testudstyr.

Først og fremmest er vi eksperter! Vores karrosserismede og teknikere er uddannede specialister i netop din bil. De modtager løbende uddannelse og informationer fra fabrikken, så de altid er 100 % opdaterede på den seneste teknologi. 

Vi tilbyder et BasisService fra kun 1.398,- på din Citroën.

BasisService indhold:
  -Prøvekørsel
  -Udskiftning af olie og oliefilter
  -Efterfyldning af sprinklervæske

Kontrol punkter:
  -Lys
  -Viskerblade og visker
  -Dæk og dæktryk
  -Bremser
  -Div. Væsker
  -Frostsikring af kølervæske
  -Bremsevæske kogepunkt
  -Udstødning
  -Batteri test
  -Styretøj og ophæng
  -Drivremme
  -Rustbeskyttelse

Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Citroën af vores veluddannede Citroën teknikere. Udover service udføres der også kontrol af vitale dele, samt udlæsning af eventuelt fejlager i bilens styrebokse med Original Citroën testudstyr.

Hvis din Citroën trænger til tjek af udvalgte funktioner, eller hvis det er blevet tid til periodisk syn, så er din bil i trygge hænder hos vores erfarne teknikere.  

Hvis du ønsker et skræddersyet tilbud på serviceeftersyn eller tjek – er du velkommen til at kontakte vores indskrivningspersonale.
 

Book tid til værksted her